Mustafa Şenal

Lefke’de önceki akşam geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan 24 yaşındaki ATV sürücüsü Berkem Üçdal’ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve bugün taburcu edilebileceği öğrenildi. Talihsiz kazada elmacık kemiği kırılan ve hastanede müşahede altında tutulan Berkem Üçdal, Diyalog’a kazayı nasıl yaptığını anlattı.

Üçdal, süratli olmadığını belirterek, aksine normal süratte gittiğini söyledi. Yüzünün sağ tarafındaki elmacık kemiğinin kırıldığını belirten Üçdal, kulağının, dudaklarından ve omzunda da yaralandığını ifade etti. 

“Su yüzünden kaydım”

Lefke Atatürk Caddesi’nde önceki gün saat 19.00 sıralarında ATV motoruyla, düğün konvoyuna eskortluk yapan Üçdal, yolun ıslak olmasından dolayı motorun kaydığını ve direksiyon hâkimiyetini kaybederek anıtın duvarına çarptığını söyledi. 

Üçdal, “Sağlık durumum iyi. Yürüyebiliyorum, konuşabiliyorum. Çok şükür iyiyim. Biraz ağrım var ama zamanla iyileşeceğim” dedi. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Dâhiliye Servisi’nde tedavi gören Üçdal’ın bugün taburcu olması bekleniyor.