British University of Nicosia (BUN) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında etkinliklerine devam ediyor. BUN PDR bölümü öğrencileri danışman hocaları eşliğinde Osman Türkay Anaokulu’nu ziyaret ederek, minik öğrencilerle sınıf süslemesi, yılbaşı ağacı ve boyama işlerini yapt. Daha önce BUN’da konuk ettikleri minik öğrencilerle iletişimlerini sürekli kılmayı amaçlayan PDR Öğrencileri gün boyu minik öğrencilere birlikte hareket etmek kollektif çalışmanın güzelliğini ve paylaşımın işleri nasıl kolaylaştırdığını göstererek hem kendileri hem de küçük öğrenciler için öğretici bir gün yaşadılar.

BUN Öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla Barbarlık Müzesi, Tekke Bahçesi Şehitliği ve Boğaz Şehitliği’ni de ziyaret ederek şehitlere karşı saygılarını sunarak, geleceği şekillendiren ve bugünleri armağan eden şehitlerin ölümsüzlüğünü bir kez daha göstermişlerdir.

BUN Organizasyon ekibinin 29 Aralık’ta Girne Kampüs’te düzenlediği “Hoş geldin 2016” eğlencesi de  BUN’da okuyan değişik ülke öğrencilerinin hep birlikte bir arada eğlendiği ve her ülke öğrencisinin kendi ülke yerel giysileri ve danslarını sergiledikleri, karaoke yapıp, oyunlar oynadıkları coşkulu bir yılbaşı partisine dönüştü. Partinin açılış konuşmasını yapan BUN Rektörü Prof.Dr.Hasan Ali Bıçak “2016 yılının tüm öğrencilerimize başarı ve sağlık getirmesini” temenni ederek 2015 yılının kısa bir değerlendirmesini yaptı. Müzik eşliğinde yöresel yemeklerin de ikram edildiği parti coşkulu bir şekilde sona erdi.

bun-newyear-party1.jpg

bun-newyear-party2.jpg

bun-newyear-party3.jpg

bun-newyear2016.jpg

sehitler-haftasi1.jpg

sehitler-haftasi2.jpg

osman-turkay-anaokulu-ziyaret.jpg