Üniversite öğrencileri yanında ailelerinin de katıldığı Sertifika Töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak “kaliteli eğitim veren yükseköğrenim kurumlarında öğrenci, öğretim üyesi ve idari personelin performansının ölçümleri ve başarılı olanların öne çıkartılarak onurlandırılmalarının esas olduğunu belirterek, söz konusu Sertifika Töreninin önümüzdeki yıl başarılı öğrenci sayısını artıracağına inandığını” belirtti.

British University of Nicosia’da öğrenci odaklı bir eğitim verdiklerini bu çerçevede öğrencilerin sorunları ile yakından ilgilenip görüşlerine büyük önem verdiğini söyledi. Bu çerçevede Üniversitede vermiş oldukları “Öğrenci Memnuniyet” ve “Ders / Öğretim Üyesi Değerlendirme” anketlerinin bu amaca yönelik olduğunu belirtti.

Önümüzdeki Dönem başında da Öğretim Üyesi değerlendirme Anketi sonuçları çerçevesinde “sınıfta en etkin ders anlatan” öğretim üyelerinin öne çıkartılıp ödüllendirileceklerini sözlerine ekledi.

img_3881.jpg

Gerek şeref listelerine giren gerekse BUN’dan mezun olmaya hak kazanan öğrencilerin elde edecekleri bilgi, beceri ve yetkinlikleri sonucu istihdam edilme konusunda hiçbir zorlukla karşılaşmayacaklarını söyledi.

Rektörlük Yüksek Şeref ve Şeref Listelerine giren öğrencilere Sertifikaları Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Altınay tarafından verildi. Sertifika Töreni sonrasında başarılı öğrenciler öğretim üyeleri ve aileleri ile birlikte,  günün anısına, fotoğraf çektiler.

img_3896.jpg