Muğla'nın Marmaris ilçesinde sahildeki şemsiyeleri kamyona yükleyerek çaldıkları iddia edilen iki kişi polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İçmeler Mahallesi'ndeki deniz kıyısında bulunan bir restoranın önüne gece saatlerinde kamyonetle gelen hurdacı Mehmet İ. (34) ile oto tamircisinde çalışan arkadaşı Abdullah U. (26) bir süre etrafı gözetledi. Şüpheliler daha sonra restoranın sahil kısmında bulunan 400 lira değerindeki büyük boy 10 şemsiyeyi taşıyarak kamyonete yükledikten sonra bölgeden uzaklaştı.

Sabah iş yerinin açmak için gelen restoran sahibi, şemsiyelerin yerinde olmadığını fark ederek güvenlik kamerası kayıtlarını izledi. Şemsiyelerin çalındığı anlayan iş yeri sahibi polise haber verdi.

Güvenlik kamerası ve bölgedeki MOBESE kayıtlarını inceleyen Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, hırsızlıkta kullanılan kamyonetin plakasını belirledi. Kamyonetin sahibi Mehmet İ. ve hırsızlığı birlikte gerçekleştirdiği iddia edilen arkadaşı Abdullah U. gözaltına alındı. Zanlılar polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.