Diyarbakır'da uğradıkları hain saldırıda şehit olan polis memuru Tansu Aydın'ın, bir süre Diyarbakır'a torun görmeye gelmek isteyen ailesine "Buralar sıkıntılı gelmeyin" dediği öne sürüldü.

Aydın'ın Zonguldak'ta bulunan baba evinde kimse olmayınca acı haber önce komşularına daha sonra da Tepebaşı Mahallesi'nde ikamet eden akrabalarına verildi. Aydın'ın dayısının oğlu Şeref İçli acı haberle yıkıldı.

Acı haberi internetten öğrenen Şeref İçli, "En son 2-3 yıl önce dedesinin cenazesine geldi. Geldiği zaman da pek görüşememiştik. Gelip gidiyordu. Evliydi, bir çocuğu vardı. Ailesinin haberi henüz yok. Antalya'da kızının yanına tatile gittiydi. Polis ve Sosyal Hizmetler ekipleri ailenin yanına gidecek" diye konuştu.

TORUN GÖRMEYE GİDECEKLERDİ

Öte yandan komşular ise Ulviye ve Fikret Aydın çiftinin, oğulları Tansu Aydın'ın görev yaptığı Diyarbakır'a gitmek istediğini söylediler. Baba Fikret Aydın'ın 6 yaşındaki torununu görmek için Diyarbakır'a gitmek istediğini söyleyen bir mahalle sakini ise Tansu Aydın'ın, "Buralar biraz sıkıntılı. Gelmeyin. Biz geleceğiz" dediğini söyledi.

Öte yandan Tansu Aydın'ın Diyarbakır'da görev süresinin sonuna yaklaştığı iddia edildi. Şehit Tansu Aydın'ın memleketi Zonguldak'ta defnedilmesi bekleniyor.