Aytuğ Türkkan

Astroloji Profesörü Abdullah Abdülaziz, 2016’da en şanslı burçların Koç ve Aslan olduğunu söyledi. Koç ve Aslan’ın iş hayatında yükseleceğini, Başak ve İkizler’in ise sıkıntı yaşayacağını belirten Abdülaziz; aşkta en şanslı burçların Yengeç ve Balık olduğunu belirtti.

Diyalog’a yaptığı değerlendirmede; 2016’da Kıbrıs’ta çözümün olacağını, ancak garantileri ve dönüşümlü başkanlığı içermeyecek olan bu çözümün Kıbrıslı Türkler açısından sıkıntı yaratacağını iddia eden Abdülaziz “Türklerden yüzde 52-55, Rumlardan ise yüzde 60 oranında ‘evet’ oyu çıkar”dedi.

Doğru tahminleri ile yıllardır dikkat çeken Astroloji Profesörü Abdullah Abdülaziz, Mart ya da Nisan ayında Kıbrıs’ta bir referandumun olacağını kaydetti. 

Abdülaziz’e göre hem Amierka hem de Türkiye çözüm istiyor. Türkiye’nin kazançlı çıkacağı bir çözüm için uluslararası güçlerin adaya para akıtacağını ileri süren Abdülaziz, böylelikle iki evete ulaşılacağı tahmininde bulundu.

Garantörlük ve dönüşümlü başkanlık yok

Çözümde Türkiye’den gelen vatandaşların durumunun iyi bir noktada olmayacağı öngörüsünde bulunan Prof. Abdülaziz, vatandaşlık konusunda sıkıntılar yaşanacağını söyledi..

Nüfus oranının 4’e 1 şekilleneceğini söyleyen Abdelaziz, çözümün  maliyetine destek olacakları beyanatını veren ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin bu beyanatının arkasında durmayacağı öngörüsünde bulundu.

Bulunacak çözümde Türkiye’nin garantörlüğünün yer almayacağını, dönüşümlü başkanlığın da söz konusu  olmayacağını iddia eden Prof. Abdelaziz,  “çözüm olacak ama istediğimiz gibi olmayacak” dedi. 

Akıncı’ya baskı yapılacak 

Çözüm konusunda Türkiye ve Amerika’nın Cumhurbaşkanı Akıncı üzerinde baskı kuracağını belirten Abdülaziz, Ocak ve Şubat aylarının Akıncı için çok zor geçeceğini söyledi.

2016’da Kuzey Kıbrıs’ta Euro’ya geçileceğini ve büyük ekonomik sıkıntılar yaşanacağını söyleyen Prof. Abdelaziz, bazı bankaların maddi sıkıntılar içine gireceği öngörüsünde bulundu.

Vatandaşlara fazla borçlanmamaları çağrısı yapan Abdelaziz, gereksiz harcamaların 2016 yılında yapılmamasını tavsiye etti. 

TDP birinci parti 

Abdülaziz’e göre eğer 2016’da bir seçim olursa TDP birinci parti çıkacak. CTP büyük bir yara alıp üçüncü sıraya gerileyecek. UBP ise ikinci parti olacak. 

Abdülaziz, DP’nin barajın altında kalacağını öne sürerken, Kudret Özersay’ın kuracağı partinin de barajı az geçecek bir noktada olacağını öngördü. Meclise girecek partilerin milletvekili sayılarının çok yakın olacağını anlatan Abdülaziz, mutlaka bir koalisyon hükümeti olacağı tahmininde bulundu. 

Kanser ve AIDS

KKTC’nin 2016 yılında önemli bir lideri kaybedeceğini öne süren Abdelaziz, kadınları da uyardı. Meme kanserinde bir artış olacağını ileri süren Abdülaziz, ayrıca 2016’da AİDS vakasının da görüleceğini anlattı. 

Su konusundaki sıkıntıların da son bulacağını anlattı. Abdelaziz’e göre suyu Türkiye istediği şekilde yönetecek. Ayrıca Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu da özelleşecek. 

Dünyada kan akacak 

Avrupa’da terör olaylarının artacağı, Ortadaoğu’da çok daha fazla kan akacağı öngörüsünde bulunan Prof. Abdülaziz, Türkiye’nin ise 2016’dan itibaren güçlenerek yoluna devam edeceği tahmininde bulundu.