Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca Kıbrıs’ın yanı sıra Avrupa’da da önemli ses getiren bu önemli organizasyona destek vermekten gurur duyduklarını belirtti, tüm katılımcılara başarılar diledi.

Turkcell Platinum müşterileri, Avrupa Ralli Şampiyonası Kıbrıs etabına, parkurun en güzel yerinden tanıklık edebilecek. 4567’e RALLI yazarak SMS (kısa mesaj) gönderen Turkcell Platinum’lular bu şansa ortak olacak.

Avrupa Ralli Şampiyonası ve Ortadoğu Ralli Şampiyonası’nı da bünyesinde barındıran büyük Kıbrıs Rallisi Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

Bu yıl 25-26 Eylül tarihleri arasında yer alacak Avrupa Ralli Şampiyonası’nın Kıbrıs etabı, yine Kıbrıs’ın bütününü kapsayacak ve geçiş noktasında ‘seyirci özel etabı’ olacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca Kıbrıs’ın yanı sıra Avrupa’da da önemli ses getiren bu önemli organizasyona destek vermekten gurur duyduklarını belirterek, “Ülkemizde mobil iletişim ve teknoloji liderliği ile birlikte sosyal sorumluluk projelerinde de öncülük yapmayı kendine misyon edinen kurumumuz, coğrafyamızın en önemli spor organizasyonlarından birine daha ana sponsor olarak katkı sağlamanın heyecanı içerisindedir” dedi.
Karaatmaca, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) önemli bir işbirliği ve titiz bir yönetim anlayışıyla hazırlıklarını yaptığı rallinin, bir kez daha izlenme rekoru kıracağına ve başarıyla tamamlanacağına inandığını belirtti.

‘Seyirci Özel Etabı’ için heyecanlı bekleyiş

Kıbrıs’ın bütününde gerçekleşen ve özellikle güneyden kuzeye geçiş noktasını oluşturan Lefkoşa Taksim sahasındaki etabı ile sembolleşen ERC (European Rally Championship) Rallisi için hazırlıklar son aşamaya geldi.
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK), “Let the Peace Win!” (Hadi Barış Kazansın) sloganı ile bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan “ERC Cyprus Rally 2015”e, KKTC kimliği taşıyan tüm Kıbrıslı Türk sporcuların katılabileceğini açıkladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğu ve Lefkoşa Türk Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek rallinin “Seyirci Özel Etabı” için de heyecanlı bir bekleyiş var.

Platinum müşterilerine özel

Kuzey Kıbrıs Turkcell, ‘Turkcell Platinum’ müşterilerinin, Avrupa Ralli Şampiyonası Kıbrıs etabına, parkurun en güzel yerinden tanıklık edebileceklerini açıkladı.

Çetinkaya Spor Kulübü önünde, Taksim sahası etabını tepeden izleme ayrıcalığı yaşayacak Turkcell Platinum müşterileri, bu önemli organizasyona yanlarında bir misafiri ile birlikte katılabilecek.

Platinum müşterileri 18 Eylül Cuma saat 12:00’a kadar 4567 kısa numarasına RALLI yazarak ücretsiz SMS (kısa mesaj) göndererek, bu şansa ortak olacak. Kampanyaya katılanlar arasından 100 kişi, 18 Eylül’de noter huzurunda yapılacak çekilişle açıklanacak.