Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, belde sınırları içinde kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan ağaç katliamlarına karşı polise, Orman Dairesi’ne ve kaymakamlığa çağrıda bulundu.

Sennaroğlu yazılı açıklamasında, ağaç katliamının insanlığa sığmadığını vurgulayarak bunu yapanların en kısa sürede yakalanıp en ağır cezaya çarptırılması için belediye olarak ne gerekirse yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Ahmet Sennaroğlu, ada genelinde yaşanan ağaç katliamlarının her geçen gün arttığını ve bu konu ile ilgili çok acil tedbirler alınarak, caydırıcı cezaların artırılması gerektiğini vurguladı.

Ağaç katliamlarına dur demenin vaktinin geldiğini ifade eden Sennaroğlu; polisin, Orman Dairesi ve Kaymakamlığa çağrıda bulundu. Son olarak birkaç gün önce Büyükkonuk bölgesinde yaşanan ağaç katliamlarını basınla birlikte yerinde inceleyen Sennaroğlu, bu yapılan ağaç katliamlarının insanlığa sığmadığını ve bunu yapanların en kısa sürede yakalanıp, en ağır cezalara çarptırılması için belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

1452260258.jpg

1452260259.jpg