Bakanlıktan yapılan açıklamada, vatandaş, devlet, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütü işbirliğinin güzel bir örneği olan Çamlıbel Sağlık Merkezi ve Kaymakamlık Bucak Merkezi’nin bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap vereceği belirtilerek, yarın saat 11.00’de yapılacak açılışa, tüm bölge halkının davet edildiği bildirildi.

Açıklamada, Çamlıbel Bucağına 40 yıldan bu yana ilk kez gerçekleştirilen yatırımın bölgenin gelişiminin önünü açacağına da değinildi.

Hebo Yapı firması tarafından hiçbir maddi karşılık beklemeden inşa edilen ve topluma kazandırılan binaya ‘Cemal Hekim Sağlık ve Kaymakamlık Hizmet Binası’ adı verileceği ve binada hem sağlık, hem de kaymakamlık hizmetlerinin verileceği belirtildi.

SAĞLIK MERKEZİ’NDE HER GÜN HEKİM; 7 GÜN 24 SAAT 112 AMBULANS İSTASYONU HİZMET VERECEK… 

“Çamlıbel Sağlık Merkezi’nde haftanın 5 günü doktor hizmeti verilecek. İlaveten, 112 Acil Ambulans İstasyonu 7 gün 24 saat hizmette olacak.
Açıklamanın sonunda, Çamlıbel Bucağında Sağlık Merkezi ve Kaymakamlık Merkez Ofisi’nin kurulmasının, aslında yasal bir zorunluluk olduğuna işaret edilerek, sağlık ve kaymakamlık hizmetlerinin verilmesiyle birlikte Çamlıbel’in gerçek bir bucak olacağı ve böylelikle de insanların yaşam kalitesinin artacağı ifade edildi.