Çamlıbel Bucağını Kalkındırma Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği (ÇAMSEV), Sağlık Bakanı Ahmet Gülle’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Dernek Başkanı Adıgüzel Akdeniz, bölgenin zaruri ihtiyacı olan Çamlıbel Sağlık Merkezi’nin yapımında gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Bakan Ahmet Gülle’ye teşekkür etti, bölgeye gösterilen ilginin devam etmesini istedi.

Gülle de, devlet, özel teşebbüs ve sivil toplum dayanışmasıyla hayata geçirilen Çamlıbel’deki Sağlık Merkezi ve Kaymakamlık Hizmet Binası’nın bir başarı öyküsü olduğunu kaydetti, bunun en önemli aktörünün bölge halkı olduğunu söyledi.

Gülle, sağlık merkezinin bölgeye önemli bir dinamizm getireceğine inanç belirtti.

Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdürü Emine Güllüelli de, bölgenin özlemle beklediği Sağlık Merkezi’nin iki ay önce açıldığını, merkezde haftanın beş günü doktor bulunduğunu anlattı.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Ömer Gür ise, bölgede hem sağlık merkezine hem de 112 hızır servise ihtiyaç duyulduğunu, göreve geldikleri günden itibaren bu yönde çalışma başladıklarını ifade etti.

Attıkları her adımda ÇAM-SEV’i yanlarında bulduklarını belirten Gür, bölgeye götürülen hizmetlerin daha iyiye götürülmesi için çalışmaya devam edeceklerini ekledi.