Çanakkale Ortaokulu yönetimi, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek belediyenin okula inşa ettiği köprü için teşekkür ederek plaket takdim etti. Okul Müdürü Emin Özkalp başkanlığında, Baş Muavin Süleyman Göçer ve Okul Aile Birliği Başkanı Turgut Özyöre’den oluşan heyet, Belediye Başkanı İsmail Arter’i makamında ziyaret etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  tüm okullarla istişarelerinin devam ettiğini, Çanakkale Ortaokulu ile de sıkı ilişkilerini sürdürdüklerini ifade etti. Arter, son aylarda üzerinde çalıştıkları bir konu olan köprü inşaatını öncelikli olarak ele aldıklarını, öğretmenlerin uzun mesafe yürümek yerine kısa sürede ve kısa mesafede dersliklere ulaşmasını sağladıklarını, bu görev ve sorumlulukla çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.      

kopru.jpg  

“İmkanlar dâhilinde ihtiyaçlarının karşılanması ve öğrencilerin iyi bir eğitim alması için ne gerekiyorsa yapacağız” diyen Belediye Başkanı İsmail Arter, yerel yönetimlerin üzerlerine düşeni yapması gerektiğini, diğer ihtiyaçlar için de çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Çanakkale Ortaokulu Müdürü Emin Özkalp ise, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in okullarına gösterdiği ilgiden memnun olduklarını, belediyenin okulun en önemli ihtiyacı olan derslikleri birbirine bağlayan köprüyü inşa ettiği için teşekkür ederek, bütçesi olmayan okul için böylesi bir işin büyük bir iş olduğunu söyledi. Özkalp, Gazimağusa Belediyesi’nin gösterdiği duyarlılığın takdir edilmesi gereken bir duyarlılık olduğunu, çocuklar için yapılan her işin kendilerini son derece mutlu ettiğini, bu işbirliğinin artarak devam etmesini diledi. Özkalp, hem belediyenin hem de yöneticiler olarak kendilerinin üzerlerine düşen görevleri yaptıklarını, köprü yapımı için öğretmenler ve öğrenciler adına Belediye Başkanı İsmail Arter’e tekrardan teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Turgut Özyöre de, 15 yıldır devam eden bir sorunu duyarlı davranıp köprü inşa ederek çözdüğü için Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkür etti.