Futbol sever arkadaşlarımızın canlı maç izlemek için sitemizden yayınlara ulaşmanız artık çok daha kolay. Dünyada oynanan bütün maçlarını an ve an izleyebilecek ve en kaliteli yayın seyrini sitemizden yapabileceksiniz. Futbol izlemekten zevk alıp, bu zevklerine birde heyecanı katarak para kazanmayı hedefleyen çi arkadaşlarım, sizlerin de severek takip edeceğiniz muhteşem bir platformdasınız. En kaliteli canlı maç izleme doğrultusunda sitemizde tüm canlı maç yayınlarını sizlere sunmak için yoğun bir çaba harcayıp, iddia ve de canlı yapmak istediğiniz maçları eş zamanlı olarak izlemeniz canlı için en önemli bir etken bunun için yapmamız gerekenin en iyisini yapmaya, sorunsuz yayınlar sunmaya çalışmaktayız. Bütün bu ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan argümanları sitemize eklemiş bulunmaktayız. Sohbet edebileceğiniz sohbet alanımız da mevcut, alanında tecrübeli olan moderatör arkadaşlarımızdan, lerle ilgili bütün takıldığınız konularda yardım alabilirsiniz.

Lig Tv İzle

Lig tv izle ile Dünya kupası maçlarını, Kupa maçlarını ve basketbol alanın da en başta NBA Ligi olmak üzere basketbol liglerine kadar yayın zenginliğine yayın akışına varacaksınız. En kaliteli yayın anlayışımız ve ekran donmadan yayın izlemek için internet adresimize erişmeniz yeterli olacaktır. Farkımız lig tv izle ile canlı maç izleme yapıyor olmamızdır. Sizlerde en heyecanlı o gol anlarında penaltılarda araya giren ani reklamlardan sıkıldıysanız bizleri takip etmeye devam edin.

Tivibu Spor

TV platformu olan Tivibu, sporseverlerin yüzünü güldürecek birbirinden yeni uygulamayı hayata geçirdi. Tivibu Ev kullanıcılarına sunulmuş olan tivibuspor izle ile aynı anda 6 spor kanalını birden izlemek mümkün olacak. Kullanıcılar tek bir ekranda sunulacak olan 6 spor kanalı arasından diledikleri kanalı kumanda ile seçip tam ekran olarak izleyebilecekler. Tivibu kullanıcıları maçların detaylarını, takım isimlerini ve de logolarını ekrandaki bilgi alanında anında görebilecek. Kısacası, Tivibu Spor Kanalı, sporseverlerin maç keyfini daha da artıracak. Sporseverler, bu sayede özelliklede hafta sonları Fransa, İtalya, Almanya ve de İspanya Liglerinde birbiri ile çakışan maçlarını, spor haberlerini ve takımları ile ilgili son dakika haberleri anında takip edebilecek, hiçbir golü ve de önemli pozisyonu araya reklam girmesiyle kaçırmayacak. Üstelik kaçırmış bile olsa maçı kaydedip istediği zaman geri izleyebilecek. Tivibunun sunmuş olduğu bu benzersiz yenilikler sporseverlerin keyfini kat ve kat daha artacak. Tivibu spor önümüzdeki dönemlerde de takipçilerinin hayatını kolaylaştıran uygulamaları geliştirmeye son sürat devam edecek.