Akçiçek Hastanesi’nde bugün saat 11:00’de gerçekleşen ve Sağlık Bakanı Ahmet Gülle’nin de hazır bulunduğu törende, Endeskopi cihazından oluşan bağış, Cancer Charity Trust Derneği Başkanı Angela Hasman tarafından, Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu’na teslim edildi.

7 bin Euro tutarındaki tıbbi cihaz hastanenin Kulak Burun Boğaz Kliniği’nde rahatsızlıkların erken ve ön tanısında kullanılacak.

BEYOĞLU “GİRNE HALKI, HASTANE VE DOKTORLAR ADINA TEŞEKKÜR”

Akçiçek Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu yaptığı konuşmada, Cancer Charity Trust Derneği’nin hastaneye yapmakta oldukları katkılara teşekkür ederek, bağışlanan cihazın Kulak Burun Boğaz Kliniği’nde kullanılacağını kaydetti.

“Girne halkı, hastane, doktorlar adına ne kadar teşekkür etsek azdır” diyen Dr. Beyoğlu, derneğe yapmakta olduğu çalışmalarda başarılar diledi.

TUNÇBİLEK “ERKEN VE ÖN TANISI ARTIK AKÇİÇEK’TE YAPILABİLECEK”

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Mehmet Ali Tunçbilek ise yapılan bağışla polikliniğin bir ihtiyacının karşılandığını belirterek, derneğe teşekkür etti.

Tanı koymada bundan böyle hastaları Lefkoşa’ya göndermek durumunda kalmayacaklarını ifade eden Tunçbilek, artık rahatsızlıkların erken ve ön tanısını Akçiçek’te rahatlıkla yapabileceklerini kaydetti.

HASMAN “CİHAZIN HASTANEYE KAZANDIRILMASINI SAĞLAYAN DERNEK ÜYELERİNE TEŞEKKÜR”

Cancer Charity Trust Derneği Başkanı Angela Hasaman da konuşmasında, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne Endeskopi cihazı bağışlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, cihazın hastaneye kazandırılmasında gönüllü olarak çalışan dernek üyelerine teşekkür etti.

Hasaman, bağışlarının bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

GÜLLE “CANCER CHARITY TRUST ÖRNEK BİR OLAY GERÇEKLEŞTİRİYOR”

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle de yaptığı konuşmada, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne yapılan tıbbi cihaz bağışının poliklinikleri güçlü hale getirdiğini belirterek, bakanlık olarak bu durumdan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Bir sivil toplum örgütü olan Canser Charity Trust’ın Akçiçek Hastanesi’ne böylesi güçlü  destek sağlamasının büyük bir şans olduğunu belirten Bakan Gülle,  bunun gerçekleşmesinde hastane yöneticileri Başhekim Vekili Dr. Salih Beyoğlu ile Yardımcısı Dr. Ceyhun Birinci’nin verdiği güvenin önemli rol oynadığını vurguladı.

Cancer Charity Trust’ın örnek bir olay gerçekleştirdiğini ifade eden Bakan Gülle, derneğe yaptığı bağış ve güzel destekleri için teşekkür etti

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu’ndaki yapımına başlanan Onkoloji Merkezi’nin inşaatının sürdüğünü belirten Bakan Gülle, Cancer Chaity Trust ile diğer sivil toplum örgütlerinden buraya da destek vermelerini istedi.