Muğla'nın Ortaca ilçesinde sulama kanalında ölü bulunan Cansu Kaya cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan iki zanlı adliyeye sevk edildi. Cansu'nun yakınları adliye girişinde zanlıları linç etmek istedi.

Ortaca'ya bağlı Daylan Mahallesi'nde kaybolduktan 3 gün sonra Dalyan Kanalı'nda ölü bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın ölümüyle ilgili gözaltına alınan ve sorgularında suçlarını itiraf eden P.Ç (25) ve N.D (25) mahkemeye sevk edildi. Cinayet zanlıları, Dalyan İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Ortaca Adliyesi'ne geniş güvenlik önlemleri altına getirildi. Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de adliye çevresinde önlem aldı.

Tecavüze edildikten sonra boğularak öldürülen Cansu Kaya'nın babası Osman Kaya, ablası Arzu Kaya ve yakınları, Ortaca Adliyesi girişinde jandarma aracından indirilen zanlıları linç etmek istedi. Zanlıların içerisinde bulunduğu jandarma arabasına saldıran öfkeli kalabalık, güçlükle engellendi. Baba Osman Kaya ile cinayet zanlısı P.Ç'nin annesi arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis ekipleri tarafları sakinleştirmekte güçlük çekti.

Cinayet zanlıları P.Ç ve N.D, güçlükle adliye binasına alınabildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanacak olan zanlıların, öğleden sonra hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Cansu’nun katilleri adliyeye sevk edildi

Cansu’nun katilleri adliyeye sevk edildi

Cansu’nun katilleri adliyeye sevk edildi

Cansu’nun katilleri adliyeye sevk edildi