UBP Genel Başkan Adayı Nazım Çavuşoğlu, tüm üyelere seslenerek, oy verirken UBP’nin geleceğine oy verdiklerini unutmamalarını isteyerek, UBP’nin eski günlerine döneceğinden, büyüyeceğinden ve iktidara geleceğinden şüphe duyulmamasını istedi.

UBP 20. Kurultayı’nda son konuşmayı yapan Çavuşoğlu, kurultaya kimsenin davet edilmediğini, coşkunun olmadığını, eski liderlere vefa gösterilmediğini ifade ederek, bundan dolayı herkesten özür diledi.

Bu konuda UBP’nin yöneticilerini eleştiren ve “emeklilerden de mi korktunuz” diyen Çavuşoğlu, seçilmesi durumunda UBP’yi yeniden coşkulu günlerine döndüreceklerini söyledi.

Çavuşoğlu, adaylara UBP’nin gazetesinde bile yer verilmediğini, parti toplantılarına çağrılmadığını, “nefret tohumları” ekilmeye çalışıldığını savunarak, yarın tüm üyelerin konuşacağını kaydetti ve UBP’nin kurumsal kimliğini kimsenin unutmamasını istedi.

Makam için aday olmadığını, UBP’yi geleceğe taşımak için aday olduğunu belirten Çavuşoğlu, partinin küçülmesine izin vermeyeceklerini vurguladı, tüm üyelerin oylarıyla partinin yarınlarını aydınlatacağını ifade etti

1446303634.jpg

Çavuşoğlu, genel başkanlık yapacak güce, çağdaşlığa ve enerjiye sahip olduğunu belirterek, UBP’nin halkın en çok güven duyduğu ve görev verdiği parti olduğunu, Türkiye ile iyi ilişkilere sahip olduğunu kaydetti.

UBP’nin çok amaçlı çalışan bir parti olması gerektiğini, güçlü bir UBP’nin güçlü halk, ülke ve demokrasi anlamına geldiğini ifade eden Çavuşoğlu, bu yüzden göreve gelmesi halinde UBP’nin alt kadrolarının geliştirileceğini, yeni siyaset için eğitimler yapılacağını, yönetim anlayışının birleştirici olacağını vurguladı.

Çavuşoğlu, UBP’nin gençlere önem veren, kadınları siyasete katan, ülkenin kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacak büyük projeleri hayata geçireceğini belirterek, tüm alanlarda yapıcı eleştirileri dikkate alacaklarını, bütçesini şeffaf hesap verebilir bir yapıya kavuşturacaklarını kaydetti.

Göreve gelmesi halinde üyelere yönelik hayata geçirecekleri uygulamaları anlatan Çavuşoğlu, her zaman herkese eşit olacağını, 24 saat partiye hizmet vereceğini, her zaman kapılarının açık olacağını vurguladı.

Göreve talip olurken nasıl bir yola çıktığını bildiğini ifade eden Çavuşoğlu, tüm üyelerin desteğiyle bu yolda başarıyla yürüyeceğine inandığını, buna tüm üyelerin de inanmasını istedi.