CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Aydın'ın Nazilli ilçesine gelerek halka seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu'nu İsabeyli kavşağında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır ve çevre ilçelerin parti başkanları ve yöneticileri karşıladı. Ardından Ordu Caddesi üzerinden halkı selamlayarak İstasyon Meydanı'na gelen Kılıçdaroğlu'na tüm Aydın milletvekilleri ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu eşlik etti. 1 Kasım'ın Başbakanı, Anadolu'nun Kemal'i sloganlarıyla karşılanan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ilçede gençlere yönelik konuşma yaptı. İşsizliğin olmayacağı bir ülke vaat eden Kılıçdaroğlu, seçim programını anlattı. "Biz varız, milyonlarız" diyen Kılıçdaroğlu, "Bugüne kadar ki her şeyimi Cumhuriyete ve Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyum" dedi.

"DAVUTOĞLU SARAY İÇİN ÇALIŞIR, KILIÇDAROĞLU HALK İÇİN ÇALIŞIR"

AK Parti'ye yüklenen Kılıçdaroğlu, "13 yılda bu toplumun hangi sorununu çözdüler?" diye sorup, şunları söyledi: "Eğer bir ülkede emekliler, "Biz geçinemiyoruz" diyorsa bunun bir nedeni var. Ülkemizin her şeyi var eksik olan dürüst siyaset. İktidara geldiklerinde "yasakları kaldıracağız" dediler. Yalandan, kavgadan, yolsuzluktan bıktık. Bu ülkenin huzura ihtiyacı var, barışa ihtiyacı var. Bu ülkenin yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı var. Ben yetkiyi Saray'dan değil sizden istiyorum. Yetki verin bu ülkenin sorunlarını çözeyim."

"ORTADOĞU SORUNUNU ÇÖZECEĞİM"

AK Parti Hükümeti'nin Türkiye'yi Ortadoğu bataklığına sürüklediğini ifade eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Defalarca uyardım, "Yanlış yapıyorsunuz, kardeşi kardeşe kırdırıyorsunuz. Bunun faturasını 78 milyon yurttaşımız çekiyor" dedim. Dinlemediler. Gencecik insanlar yaşamlarını yitirdi. Türkiye'yi bu bataklıktan çıkaracak tek parti CHP'dir. Çünkü CHP yurtta barış, dünyada barış diyen tek partidir. Bütün komşularımızla barış içinde yaşayacağız. Mısır'la ne sorunum var? Akan kardeş kanın durması lazım." dedi.

"ECEVİT'İN GELENEĞİNDEN GELİYORUM"

Rahmetli Bülent Ecevit'in geleneğinden geldiğini vurgulayarak sözlerine devam eden Kılıçdaroğlu, "Zaman zaman Ecevit'e de takılılardı. Sen milliyetçi misin değil misin diye? Rahmetlinin verdiği bir cevap vardı; "Biz milliyetçiliği Kıbrıs'ta beşparmak dağlarına yazdık" derdi. Yine rahmetli derdi ki; "Ne ezen, ne ezilen. İnsanca, hakça bir düzen" derdi. Emekliye iki maaş ikramiye istiyoruz. İnsanca bir düzen için. Asgeri ücret 1500 TL neden? İnsanca bir düzen için. Her ailenin 720 TL altında geliri olmasın, fakirlik sona ersin neden? İnsanca bir düzen için. Ne ezilen olsun, ne ezilen. İnsanca hakça bir düzen sağlayacağız. Taşeron işçisine kadro vereceğiz. İnsanca bir düzen için. Hiç kimsenin kimliği, inancı ve yaşam tarzıyla uğraşmayacağız ve siyasete konu etmeyeceğiz. İnsan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır. Benim başımın üzerinde yeri vardır. Bu benim inancımdır" ifadelerine yer verdi.

CHP Lideri Nazilli’de konuştu

CHP Lideri Nazilli’de konuştu

CHP Lideri Nazilli’de konuştu

CHP Lideri Nazilli’de konuştu