Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Teşkilatı, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir araya geldi. Bayramlaşma konuşmasında CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, "CHP'nin AK Parti ile koalisyon kurmasına karşıyım" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Teşkilatı, Kültür Park'ta bayramlaşma merasiminde bir araya geldi. CHP Bursa Milletvekilleri Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu'nun yanı sıra CHP İl Başkanı Zafer Yıldız ve ilçe başkanları da törende hazır bulundu. Bayramlaşma töreninin düzenlendiği çay bahçesine AK Parti Milletvekilleri Zekeriya Birkan, Emine Yavuz Gözgeç ve AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun da geldi.

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil yaptığı konuşmada, "Sonucu ne olursa olsun CHP'nin AK Parti ile koalisyon kurmasına karşıyım. AK Parti bizim düşmanımız değil ama rakibimiz. Ama şöyle bir şey var, biz zaten aynı ilkeler etrafında buluşabilseydik aynı partide olurduk. Ben partilerin onursuzca iktidar olmasındansa onurluca aynı kalmasının hatta gerekirse küçülmesinin evla olduğunu düşünüyorum" dedi.