Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili ve 1. sıra adayı Tanju Özcan, "Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti'de gördüğüm en çalışkan siyasetçi" diye konuştu.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Kurban Bayramı Gazetesi'ne açıklamalar yapan Tanju Özcan, "AK Parti'nin aday listesini tebessümle karşıladım. 2011'i hatırlarsınız. O dönem iddiam, Bolu'dan 34 yıl aradan sonra milletvekili çıkartmaktı. Bunu başardık. AK Parti'nin 34 yıl aradan sonra bize başarı getiren listeyi ısıtıp yeniden önümüze koyması Allah'ın büyük bir lütfu diye düşünüyorum. AK Parti Genel Merkezi'ne şükranlarımı sunuyorum. Oysa ki ben AK Parti'den farklı bir liste bekliyordum" dedi.

AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı öven Özcan, "Açıkçası söylemek gerekirse, AK Parti'nin hiçbir listesi beni korkutmazdı. Alaaddin Yılmaz mevcut arkadaşlardan daha fazla oy alabilecek kişisel potansiyele sahip biri. Bolu'da Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Fatih Metin ve Alaaddin Yılmaz arasında kişisel anlamda oyu en fazla olan kimdir sorusuna yanıtım Alaaddin Yılmaz olur. Belediye seçimlerinde elde ettiği başarı ortada. Kendisinin diğerlerine nazaran popülaritesinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Alaaddin Yılmaz çok yanlış işler yaptı, insanları üzdü ama AK Parti'de gördüğüm en çalışkan siyasetçi kendisi" diye konuştu.