Diyarbakır'da 2 yıl önce dünyaevine girdiği eşiyle kısa bir süre önce sorun yaşayan genç, eşinin kendisini affetmesi için pankart açtı. Eşinin evine terastan bir demet çiçek indiren romantik genç, ateşle "Seni seviyorum Elifim" yazarak, genç kadının gönlünü yeniden fethetti.

Diyarbakır'da 11 Kasım 2013'te dünyaevine giren Çağıl ve Elif Şimşek, bir süre sonra sorun yaşayarak, evlerini ayırdı. Eşi Elif ile barışmak için her yolu deneyen Çağıl'ın tüm girişimleri sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine bir plan yapan Çağıl, evlilik yıldönümlerinde harekete geçti. Önce eşinin evinin karşısındaki evi kiralayan Çağıl, evin balkonuna, üzerinde "Elifim çok özür dilerim beni affedip, 3 yıl önce bugünkü gibi evet der misin?" yazılı pankart açtı. Çağıl, daha sonra eşini arayarak, balkona çıkmasını istedi. Balkona çıkan genç kadın, pankartı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ancak Çağıl'ın planı bununla sınırlı değildi. Eşinin evine teras kattan bir demet çiçek indiren Çağıl, yere ise ateşle, "Seni seviyorum Elifim" yazdı. Büyük bir heyecan yaşayan genç kadının aşağıya indiğini gören romantik genç ise, konfeti de yakarak, eşinin gönlünü yeniden fethedip, parmağına yüzüğü taktı.

"BÖYLE BİR ŞEY BEKLEMİYORDUM"

Duygularını İHA ile paylaşan Elif Şimşek, şaşkın ve heyecanlı olduğunu belirterek, hislerini bile kontrol edemediğini ve eşine dargın olduğunu söyledi. Böyle bir şey beklemediğini dile getiren Şimşek, şaşırdığını ve bir o kadar da heyecanlandığını ifade etti.

"GERİ KAZANMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM"

Çağıl Şimşek ise uzun süredir eşiyle arasında problem olduğunu anlatarak, hem özür dilemek hem de geri kazanmak amacıyla elinden geleni yaptığını ve hazırlık açısından ise baya yorucu bir gün yaşadığını belirtti.

Genç çift, daha sonra bindikleri limuzinle hem barışmalarını hem de evlilik yıldönümlerini kutlamak için birlikte yemeğe gitti.

Çılgın aşıktan çılgın özür

Çılgın aşıktan çılgın özür

Çılgın aşıktan çılgın özür

Çılgın aşıktan çılgın özür