Segamarine Store Ltd. 10. yılını kutluyor. Segamarine Store 10. yılını kutlaması sebebiyle şanslı bir müşterisinin hayallerini gerçeğe dönüştürerek, bir müşterisini tekne sahibi yapacak.

Segamarine Store Ltd. tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Segamarine Store'lardan 50 TL'lik alışveriş yapan her müşterisine verilecek şans biletleri arasında yapılacak olan çekilişte şanslı bir kişi tekne sahibi olacak.

İŞTE KAMPANYA'YA KATILIM KOŞULLARI:

"Şirketimiz Segamarine Store Ltd. 15 haziran 2004 yılından beri faaliyet göstermektedir.  Deniz, Balık, Av, Dalış, Tekne ve Tekne Ekipmanları üzerine toptan ve perakende olarak halkımıza hizmet vermekteyiz. Kurulduğu tarihten itibaren yurtdışından birçok markanın distribütörlüğünü yapmaktayız. İtalyan ortaklarımız ile “Lontano” markasını yarattık. Ve bu markanın ürün yelpazesini ve kalitesini her geçen gün müşteri talebine göre geliştirdik ve genişlettik.

2014 yılında Lefkoşa ve Mağusa’ya franchise usulü ile bayilik vererek hedef kitlemizi genişleterek sektöre birçok yenilik kattığımız inancındayız.

Bizi bugünlere getiren halkımıza 10. yılımızı doldurmamız sebebiyle Avrupa’ da da  bir ilk olan “50TL’ye Tekne” kampanyamızı gerçekleştirmeye karar verdik. İsminden de anlaşılacağı üzere müşterilerimize mağazalarımızdan (Segamarine Store Iskele, Segamarine Store Lefkoşa ve Segamarine Store Mağusa) yapılacak olan her 50TL’lik alışverişe 1 bilet vereceğiz. Ve bu sayede 1 müşterimizin hayalini gerçekleştirip tekne sahibi yapacağız.

Kampanyamız 29 eylül 2015 tarihinde sona erecektir. Şaibeleri önlemek için kampanyamızın talihlisini 29 eylül akşamı yapılacak olan T.C Milli piyanongosunun büyük ikramiyesinin son 4 rakamı belirleyecektir. 1 ay zarfında aranmayan ödül, yine 9 kasım tarihinde yapılacak olan T.C Milli piyanogusunun büyük ikramiyesinin son 4 rakamıyla aranacaktır. Ve yine 1 ay zarfında aranmayan ödül açık artırma usülü ile satılıp TÜM geliri S.O.S Çocuk Köyüne bağışlanacaktır."

tekne.jpg