Nadire Bahadi

Gazimağusa’da önceki gün sabahın erken saatlerinde arkadaşı ile buluşan Abdullah Acar isimli şahıs, kendisi ile ilişkiye girmek istememesi nedeni ile isminin baş harfleri G.K. olan genç kızı yüzüne yumruk ve tokat atarak ciddi şekilde darp etti. Polis tarafından tutuklanan Acar, hakkında yasal işlem başlatılıp cinsel saldırı ve ciddi darp suçlarından dava okunmasının ardından mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı.

Canını zor kurtardı

DAÜ’nün arka kısmında bulunan Su İşleri Dairesi’ne ait telli alan içerisinde saat 05:50 sıralarında G.K. ile buluşan Abdullah Acar, araç içerisinde genç kızı öperek bacağını okşamasının ardından daha ileri gitmek istedi ve kız tarafından reddedildi. Kendisi ile cinsel ilişkiye girmek istemeyen G.K’ye öfkelenen Abdullah Acar kızın yüzüne yumruk ve tokat atarak G.K’yi darp etti. Acar’ın elinden kurtulan G.K. soluğu poliste aldı.

Hakkında dava okundu, serbest bırakıldı

Polis tarafından tutuklanan Abdullah Acar hakkında polis yasal işlem başlattı. Cinsel saldırı ve ciddi darp suçlarından hakkında dava okunan Acar mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı.