Tedavisi zor bir cilt hastalığına yakalandığını ve epilepsi hastası olduğunu söyleyen İsmail Heyder, bir buçuk yaşındaki çocuklarında bulunan beyin tümörünün tedavisi için yardım istiyor. Aslen Kastamonulu olan ve İstanbul’da yaşayan İsmail Heyder, Kıbrıs’a asker arkadaşının yanına geldiğini söyleyerek, yardıma ihtiyacı olduğunu belirtti. 

Gazetemize gelen ve duyarlı vatandaşlardan yardım beklediğini anlatan iki çocuk babası İsmail Heyder, bir buçuk yaşında Nisanur isimli çocuklarının beyninde su birikmesi tespit edildiğini, beyin tümörü olan çocukları için tedavi masraflarının üçte ikisini Türkiye hükümetinin karşıladığını söyledi.
 
Her ay 2 bin TL’ye yakın paraya ihtiyacı var
 
Heyder,  her ay 1850 TL değerinde tedavi ücretini ise kendisinin ödemek zorunda olduğunu kaydetti. Kızına bir süre iğne tedavisi uygulanması gerektiğini anlatan Heyder, daha sonra şant cihazı takılacağını, bu cihazın da pahalı bir cihaz olduğunu söyledi. Kızının Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi gördüğünü ifade eden Heyder, kendisinin hasta ve çalışamayacak durumda olduğunu, ancak ev kirasını ödemek için hamallık yaptığını, çocuğu için gerekli tedavi masraflarını ise yardımlarla karşılayabildiğini kaydetti. Heyder, iletişim numarası olarak da 0536 780 75 64, 0533 883 62 34 numaralarını bıraktı.