“Çocukça Fest 2015”, SOS Çocuk Köyü Derneği, Özel Eğitim Vakfı (ÖZEV) ve Çağlayan Çocuk Yuvası yararına düzenlendi.

‘Çocukça Fest’ isimli organizasyon Girne’de çok yoğun bir katılımla yapıldı. Ülkenin dört bir yanından gelen çocuklar, renkli bir etkinlikle, yeni ders yılı öncesi tatile veda etmiş oldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iletişim desteği verdiği etkinlik, SOS Çocuk Köyü Derneği, Özel Eğitim Vakfı (ÖZEV) ve Çağlayan Çocuk Yuvası yararına gerçekleşti.

Turkcell’in sevilen maskotu ‘Cello’nun da çocukları sevindirdiği etkinlikte, ‘Yetenek Sizsiniz’ programı ile tanınan İrem ve köpeği Cash ilgi odağı oldu.

Pie Bella Hotel’in spor tesislerinde yer alan etkinlik sabah saat 11.00’de başladı, yoğun bir katılımla saat 21.00’e kadar sürdü.

Çocukça Fest’e iletişim desteği veren Kuzey Kıbrıs Turkcell, katılımcılara Cellocan şapkaları da dağıttı.
Etkinlik sonrası SOS Çocuk Köyü Ulusal Direktörü Refika İnce organizasyona katkılarından dolayı Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka İletişimi Müdürü Serenay Yalçınkaya’ya plaket takdim etti.

SOS Çocuk Köyü, ÖZEV, Çağlayan Çocuk Yuvası, Gençlik Evleri ile projeden sorumlu 150’ye yakın katılımcı, çok özel bir gün yaşadı, doyasıya eğlendi, sosyal medya paylaşımı için fotoğraflar çekti, yarıştı, oyunlar oynadı.

İrem ve Cash, Çocukça Fest’in gözdesi

Yetenek Sizsiniz programından tanınan İrem ve köpeği Cash da Türkiye’den gelerek etkinliğe katıldı, Çocukça Fest’in gözdesi oldu.

Christina ile Ateş Şov, şarkılarıyla Sabır ve Sinan, Sultan Durusular ve Grup Türbülans, ÖZEV Yıldızlar Treni Orkestrası ayrıca Grup Rast’ın da renklendirdiği etkinlikte, pek çok çocuk oyunu oynandı. Yumurta, çuval yarışı, halat çekme, yüz boyama gibi etkinlikler çocukları eğlendirirken organizasyondan mutlu ayrılan aileler, “Böylesi etkinliklerin her zaman tekrarlanmasını arzu ediyoruz. Çocuklarımız, çocukluklarını yaşarken, sosyalleşme ve eğlenme fırsatı bulabilsinler” dediler.

‘Çocukça Fest’ isimli organizasyona iletişim desteği sağlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell ve sponsor olan Astra yanı sıra Magus Güvenlik ve Bilişim Teknolojileri, Readen Elektronik, Walkertone Electronic Equipments, Shimdigo Travel, Pia Bella ve Capital Radio da destek verdi.

Neler söylediler:

Damla Günay
“Çocuklar için gayet güzel bir organizasyon oldu. Yaz tatilinin bu son günlerinde, okul açılmadan önce iyi bir motivasyon yaşadık. Hepsi doyasıya eğlendi, çok güzeldi. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bu tip etkinliklere destek verdiğini takip ettiğimiz için görüyoruz ve bundan dolayı tebrik ediyoruz. Bu tarz farklı organizasyonlar çocuklarımız için harika oluyor, teşekkür ederiz.”

Hasan Özkan
“Çocuklarımız için gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Kuzey Kıbrıs Turkcell, çocukları unutmuyor, sürekli destekliyor, bundan ötürü çok teşekkür ediyoruz.  Tüm kurumların özellikle çocuklara yönelik aynı duyarlılığı taşımasını arzuluyoruz. Çocuklarımızın eğlenebileceği benzer etkinliklerin devamını bekliyoruz.”

Gözde Sağır
“Çocuklar için çok özel bir etkinlik oldu. Çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Çocuklar çok mutlu oldular. Hem aktiviteler güzeldi, hem de önemli kurumlara katkı sağlandı. Turkcell’in de desteği bizleri çok mutlu etti. Bu güzel ve başarılı organizasyona emek veren, katkı koyan, destek sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz.  ”

sos-(1).jpg

sos-(2).jpg

sos-(3).jpg

sos-(4).jpg

sos-(5).jpg

sos-(6).jpg

sos-(7).jpg

sos-1.jpg

sos-2.jpg

sos-3.jpg