Ercan Devlet Hava Limanından tasarrufundaki yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile giriş yapmak isterken Narkotik Detektör Köpeği Cindy tarafından tespit edilen zanlı Başaran Küçük tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme müdürlüğünde görevli polis memuru Ahmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram zanlı Başaran Küçük’ün 9 Mayıs saat 19.00 raddelerinde sağ ayak çorabı içerisine gizlediği yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile giriş yapmak isterken Narkotik Detektör Köpeği Cindy tarafından tespit dildiğini söyledi.

Bayram konu uyuşturucu maddenin emare olarak alındığını ve zanlının gönüllü fade vererek suçunu kabul ettiğini söyledi. Polis soruşturmanın henüz tamamlanmadığını da şahadetine ekleyerek zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Yargış Şerife Katip Kır huzurunda verilen şahadet ışığında  zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

KIBRIS SÖZCÜ