Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen asker ve polislerin aileleriyle telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına ise sabır ve metanet diledi. 28 Temmuz'da Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit edilen Piyade Uzm. Çavuş Ziya Sarpkaya'nın babası Salim Sarpkaya, 30 Temmuz'da Şırnak'ın Görmeç ilçesinde şehir edilen Piyade Onb. Hamza Yıldırım'ın babası Haşim Yıldırım, 30 Temmuz'da Şırnak'ın Görmeç ilçesinde şehit edilen Piyade Er Ömer Kağan Kandemir'in babası Ergun Kandemir, 31 Temmuz'da Adana'nın Pozantı ilçesinde şehit edilen Polis Memuru İsa İpek'in eşi Pınar İpek, 31 Temmuz'da Adana'nın Pozantı ilçesinde şehit edilen Polis Memuru Serdar Kazar'ın babası Adem Kazar, 30 Temmuz'da Şırnak'ın Görmeç ilçesinde şehit edilen Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin babası Hasan Tanrıverdi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün telefonda konuştuğu belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailelerle yaptığı telefon görüşmelerinde, ülkemizin güvenliği, halkımızın huzuru için yüksek bir vazife şuuruyla vatani görevini ifa ettiği sırada şehit düşen asker ve polislerimize Allah'tan rahmet niyaz ettiği kaydedildi.