Cumhurbaşkanı Vekili ve Meclis Başkanı Sibel Siber, “En önemli güven artırıcı önlem karşılıklı güven ve saygıdır. Biz kurumlarımıza ve varlığımıza saygı istiyoruz” dedi.

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu ve Büyükkonuk Eko Turizm Derneği heyeti, Cumhurbaşkanı Vekili ve Meclis Başkanı Sibel Siber’i ziyarete etti.

Meclis Şeref Salonu’nda saat 14.00’te gerçekleşen ziyarette Büyükkonuk’ta düzenlenecek Eko Gün’ün ana sponsoru Telsim Kurumsal İletişim Kıdemli Müdür Yardımcısı Nil Zorlu Atai de hazır bulundu.

SENNAROĞLU: “50 BİN ZİYARETÇİ…”

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Sennaroğlu Kıbrıs kültürüne katkı yapmak ve sahip çıkmak istediklerini söyleyerek, 2007 yılında küçük kitlelere hitap eden Eko Gün’ün bugün 50 bini aşkın ziyaretçisi olduğunu kaydetti ve Siber’i de Eko Gün’e davet etti.

“Bu muhteşemliği daha ileriye taşımak istiyoruz” diyen Sennaroğlu, “Sensiz Bir Kişi Eksiğiz” sloganıyla yapacakları etkinliğe Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in yanı sıra eski Rum Yönetimi eski Başkanı Dimitris Hristofyas’ı da davet ettiklerini ve Eko Gün’de dünyaya barış ve sevgi mesajları vermek istediklerini söyledi.

1443793537.jpg

SİBER: “HEYECAN VE IŞILTIYLA DAHA İYİYİ BAŞARACAĞIZ MESAJI VERİLİYOR”

Cumhurbaşkanı Vekili ve Meclis Başkanı Sibel Siber de davet için teşekkür ederek, herkesin ortak istek ve paydada birleşmesi ve gözlerdeki heyecan ve ışıltıyı göstermesini olumlu karşıladığını kaydetti.

Bu heyecan ve ışıltıyla “Daha iyiyi ve güzelini başaracağız” mesajı veren Eko Turizm Derneği üyelerinin geçtiğimiz Eko Gün’de yine çok iyi işler yaptığına işaret eden Siber, kültür, sanat, aidiyet duygularıyla beldeye sahip çıkılacağını ve etkinliğin uluslararası alana da taşınacağına inanç belirtti.

Siber, emek verilen her şeyin değerli olduğunu ve daha da değerlendiğini kaydetti.

“En önemli güven artırıcı önlem, karşılıklı güven ve saygıdır” diyen Siber, “Biz kurumlarımıza ve varlığımıza saygı istiyoruz, halkımızla, kurumlarımızla ve demokrasimizle varız, ilgi ve saygı gösterilmesi en büyük güven artırıcı önlem olacaktır” şeklinde konuştu.