Doğu Akdeniz Üniversitesi çalışanları Kooperatifi (DAÜ–KOOP) sponsorluğu ve koordinasyonu ile DAÜ Spor İşleri Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen üniversite çalışanları arası Futsal Turnuvası gerçekleştirilen final maçları ile tamamlandı.  9-13 Kasım 2015 tarihleri arasında DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştirilen söz konusu turnuva çalışanlardan yoğun ilgi gördü.

Üniversite çalışanları arasında sosyal faaliyetleri artırmak, farkındalık yaratmak ve ilişkileri güçlendirmek amacı ile ilk kez düzenlenen söz konusu turnuvaya DAÜ Rektörlük, Fen ve Edebiyat Fakültesi, Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, Çevre İşleri Müdürülüğü, Teknik İşler Müdürlüğü, Satınalma ve Envanter Kontrol Müdürlüğü, Güvenlik İşleri Şube Amirliği personelleri katıldı.

Turnuvada finale kalan Güvenlik İşleri Şube Amirliği ve Spor İşleri Müdürlüğü takımları arasında oynanan maçlar sonunda Güvenlik İşleri Şube Amirliği 4-0’lık skorla turnuva şampiyonu olma başarısını gösterdi. İlk üçe giren takımlara ödülleri DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, DAÜ-KOOP Asbaşkanı Doç.Dr. Hamit Caner, DAÜ-KOOP Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kavaz ve Buğu Sümen Cohar tarafından verildi.

Ödül töreninde DAÜ-KOOP Genel Sekreteri Hüseyin Tabur tarafından katkı ve desteklerinden dolayı DAÜ Öğrenci İşelrinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan’a teşekkür plaketi takdim edildi.  Ayrıca, turnuvada Teknik İşler Müdürlüğü en centilmen takım kupası’na layık görüldü.

Prof. Dr. Osam, ödül töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında DAÜ-KOOP ve Spor İşleri Müdürlüğü’ne turnuvanın gerçekleşmesinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileterek çalışanlar arası düzenlenen sosyal faaliyetlerin ilişkilerin güçlenmesinde son derece önemli olduğunu vurguladı.  

dsc_0693.jpg

dsc_0727.jpg

dsc_0729.jpg

dsc_0731-001.jpg

dsc_0734.jpg

dsc_0738.jpg