Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Fen ve Edebiyat Fakültesi, Biyolojik Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi ve Su Altı Araştırma ve Görüntüleme Merkezi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Burak Ali Çiçek’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Çevre ve İnsan” programına bu hafta Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi ve Teknik Komite Başkanı Onur Olguner konuk oldu. Söz konusu programda “Belediyecilik” konuşuldu.

Konuk Onur Olguner belediyeciliğin önemine dikkat çekerken, belediyeciliğin yaşam kalitesini belirleyen bir faktör olduğunu kaydetti. Türkiye’deki Eskişehir’i  örnek gösteren Olguner, yaşadığımız çevre ve yaşam kalitesi bütün hayatımızı etkilediğini dile getirerek bu açıdan belediyeciliğin öneminin çok büyük olduğuna dikkat çekti. Programın devamında Lefkoşa Türk Belediyesi’nde yapılan çalışmalardan da bahseden Olguner, son olarak belediyecilikte alt yapının önemine de değindi.

“Çevre ve İnsan” programının söz konusu bölümü 9 Kasım 2015 Pazartesi günü 19:45 – 20:30 saatleri arasında BRT-2 kanalında yayınlanacaktır.