DAÜ Cisco İş Ortakları Toplantısında

DAÜ Bilgi İşlem Merkezi Bilgisayar Ağları Şube  sorumlusu Yusuf Küçük ve ağ yöneticisi Soner Aksal İstanbul Zorlu Center’de gerçekleştirilen Cisco İş Ortakları “Değişime Hazır Mısınız?” konulu toplantıya katıldılar. Söz konusu toplantıda dijital dönüşüm ve bunun başarı öyküleri Cisco tarafından katılımcılara anlatıldı.

Bilgi Teknolojileri sektöründe en büyük teknoloji üreticilerden biri olan Cisco’nun Türkiye iş ortakları olan Biltam, Koç Sistem, Netaş, Proline, Sekom ve Turcom tarafından katılımcılara paralel oturumlarla en son farkındalık yaratacak konular anlatıldı. Programda sayısal dönüşüm, siber güvenlik ve bulut üzerinden wifi kullanım çözümleri en çok ilgi çeken konular oldu. Programın ana teması ise “Internet of Things (IoT)” ürünlerinin kullanılması yoğunlaştıkca tüm teknoloji kullanıcılarının büyük bir değişime hazır olması gerektiği konusunda oldu.

SAP Forum İstanbul

Öte yandan DAÜ, İstanbul’da 19.’su gerçekleştirilen ve yılın en kapsamlı bilgi teknolojileri etkinliği ile dünyada büyük kurumların kullandığı otomasyon yazılımı olan SAP Forum İstanbul etkinliğinde temsil edildi. Söz konusu etkinliğe DAÜ Bilgi İşlem Merkezi Müdürü Aytaç Çerkez, Bilgi İşlem Merkezi Şube Amiri Ahmet Diler, Mali İşler Müdürü Ahmet Tahsiner, Mali İşler Şube Amiri Mehmet Tolgay, Mali İşler Yazılım Geliştirme Uzmanı Ali Akın katıldı.

SAP Forum İstanbul etkinliği 18 salonda 120 sunum ve canlı demolar şeklinde gerçekleştirildi. İş dünyasından 4000’e yakın profesyonelin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte birçok uzman görüşüne yer verildi.