Ziyaretinin birinci gününde sabah saatlerinde DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, Rektör Yardımcıları ve Koordinatörler ile biraraya gelen Prof. Dr. Özay Oral, öğleden sonra ise dekanlar ve okul müdürleri ile buluştu.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a nezaket ziyareti:

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam’a nezaket ziyareti gerçekleştiren Prof. Dr. Oral, DAÜ’nün son durumu hakkında bilgiler aldı. DAÜ’nün öğrenci nüfusu ve yapısı hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Osam, DAÜ’nün geleceğinin planlanmasında ve gelişim sürecinde Prof. Dr. Oral’ın tecrübe ve deneyimlerinden  yararlanmak istediklerini de ifade etti. DAÜ’nün gelmiş olduğu konumdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Oral, burda olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek bundan sonraki çalışmalarında Prof. Dr. Osam’a başarılar diledi. Söz konusu görüşmeye Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu, Prof. Dr. Bekir Özer, Rektör Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş ve Tanıtım Koordinatörü Tevfik Yoldaş da katıldı.  

Prof. Dr. Özay Oral’ın onuruna 10 Temmuz 2015 Cuma günü, 14:00-16:00 saatleri arasında DAÜ Senato Salonu önünde bir resepsiyon verilecek ve DAÜ çalışanları Prof. Dr. Oral ile biraraya gelecektir.