Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Genel Sekreterlik görevinden önümüzdeki günlerde emekliliğe ayrılacak olan Gürol Özkaya, 30 Kasım 2015 Pazartesi günü, öğle yemeğinde DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ve Rektör Yardımcıları ile bir araya geldi.

DAÜ’de 18 Şubat 1986 tarihinden itibaren, toplam 29 yıl çeşitli görevlerde yer alan Gürol Özkaya, sırasıyla Öğrenci İşleri Şube Amirliği, Öğrenci İşleri Müdürlüğü ve Genel Sekreterlik görevlerini yürüttü. Gürol Özkaya’ya değerli katkılarından ve verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, Gürol Özkaya’ya günün anısına teşekkür plaketi takdim etti ve kendisine emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dolu günler diledi.

Söz konusu yemeğe DAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Sözen, Prof. Dr. Hasan Amca, Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu, Prof. Dr. Bekir Özer, Genel Sekreter Yardımcısı Rıza Çinkılıç, Rektör Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş ve Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı da katıldı.

dsc_1481.jpg