Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı Yıl Sonu Konseri’ni geçtiğimiz günlerde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdi. Milletvekili Zeki Çeler, DAÜ Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Prof. Dr. Bekir Özer, Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu, Prof. Dr. Hasan Amca, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nahide Gökçora, Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici ile birçok akademisyen ve yönetsel personel, öğrenciler, öğrenci velileri ve Gazimağusa halkının katıldığı konser, beğeniyle izlendi.

Konser programında sınıf orkestra ve korolarının yanı sıra solo performanslar da yer aldı. Konserde Klasik Batı Müziği, Etnik Müzik, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinden eserler ve çok sesli Kıbrıs Türküleri seslendirildi. DAÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Öğretmenliği Programı, Yıl Sonu Konseri ile başarılı geçen bir akademik yılı müzik dolu bir etkinlikle noktalamış oldu.

Konser sonunda emeği geçenlere Milletvekili Zeki Çeler, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pulhan, Prof. Dr. Özer ve Prof. Dr. Katırcıoğlu ile Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Osam tarafından çiçek takdim edildi.

dsc_4330.jpg

dsc_4339.jpg

dsc_4363.jpg

dsc_4375.jpg

dsc_4384.jpg

dsc_4400.jpg

dsc_4317.jpg

dsc_4319.jpg

dsc_4323.jpg

dsc_4455.jpg