DAÜ’de bugün imzalanan işbirliği protokolüne DAÜ adına Tanıtımdan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca, Kanal SİM adına ise Kanal SİM Müdürü Sami Özuslu imza koydu.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, imzalanan protokol ile DAÜ ve Kanal SİM arasındaki işbirliğini geliştirmek ve karşılıklı ortak projelere imza atmak amaçlanıyor.

Protokol kapsamında Kanal SİM tarafından her yıl seçilecek iki İletişim Fakültesi öğrencisine bir yıl süre ile yüzde 100 eğitim bursu sağlanacak. Ayrıca Kanal SİM, bu protokol süresi boyunca her yıl DAÜ İletişim Fakültesi’ne bağlı gazetecilik, halkla ilişkiler ve reklamcılık, radyo, televizyon ve sinema ile görsel sanatlar ve görsel iletişim tasarımı bölümlerinden 4 öğrenciye Simen Yayıncılık Ltd’e bağlı tüm basın ve yayın organlarında staj imkanı sağlayacak.

Protokol kapsamında DAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, uygun olduğu zamanlarda Kanal SİM televizyon stüdyosunu; Kanal SİM personeli de DAÜ TV stüdyosunu kullanabilecek.