DAÜ İletişim Fakültesi Mor Salon’da, 18 Aralık 2015 Cuma günü, 11:30 – 13:30 saatleri arasında gerçekleştirilen törende, DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Türkçe ve İngilizce Bölümlerinde başarı gösteren 112 başarılı öğrenci sertifikalarını aldılar.

Kültür konsepti çerçevesinde düzenlenen törende, öğrenciler kendi kültürlerini yansıtmak için yöresel kıyafet ve takılarıyla etkinliğe renk kattılar. Eğlenceli birçok görüntüye sahne olan törende sunuculuğunu DAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim görevlisi İpek Halim’in üstlenmesiyle etkinlik coşku dolu geçti. Sertifika alan öğrencilere hazırlanan özel videoda, bölüm öğretim üyelerinin tebrik içeren mesajlarının yanı sıra, sertifika alamayan öğrencilerin şaka içeren bol esprili mesajların yer aldığı DAÜ TV tarafından hazırlanan video gösterimiyle devam etti.

Öğrenciler sertifikalarını aldıktan sonra İletişim Fakültesi bahçesinde, DAÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı korosu ve değerli koro şefi Erkan Dağlı’nın yönetimindeki farklı kültürlere yönelik şarkıları hayranlıkla dinlediler.

Etkinlikte Kıbrıs kültürüne ait yapılan ikramlar ile 19 farklı kültüre ait geleneksel müziklerle öğrenciler ve Bölüm Öğretim üyeleri hep birlikte büyük bir coşkuyla dans ettiler. İki saat süren eğlenceli törenin sonunda toplu fotoğraf çektiren DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.