Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) mezunlarına yönelik olarak “Ne günlerdi be!” sloganıyla fotoğraf yarışması düzenliyor.

DAÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, DAÜ’yü oluşturan en büyük parçalardan birisinin mezunlar olduğu ifade edilerek, mezunlarla iletişimde kalabilmek, onları DAÜ ile bütünleştirmek adına bu yıl böyle bir yarışma düzenleme fikrinin ortaya çıktığı belirtildi.

Yarışmaya 2013-2014 Akademik Yılı veya daha önceki yıllarda mezun olanlar, DAÜ’de geçirdikleri güzel öğrencilik zamanlarını anlatan fotoğraflarıyla katılabilecek. Yarışma ile mezunlar eski günlerini hatırlamakla kalmayıp, aynı zamanda DAÜ’yü tekrar ziyaret etme imkanına da sahip olabilecekler. Yarışmayı kazanan üç kişi, yurtdışından olduğu takdirde DAÜ’ye gelebilmek için KKTC’ye geliş-gidiş uçak bileti de kazanacak ve burada ağırlanacak.   

YARIŞMA ŞARTLARI

Yarışmaya katılacak fotoğraflar www.facebook.com/eastern.med.univ adresindeki Doğu Akdeniz Üniversitesi resmi Facebook sayfasına mesaj olarak gönderilecek. Instagram üzerinden katılacak katılımcılar ise #negunlerdibe ve #goodolddays  hashtag’i ile fotoğraflarını paylaşmaları halinde onların fotoğrafları da yarışmaya alınacak.

Yarışmaya fotoğraf gönderen kişiler mezun oldukları yılı, fotoğrafın çekildiği zamanı ve fotoğrafın çekildiği yerin bilgisini de verecekler.

Katılım süresi 1 Nisan’da dolacak yarışmaya her mezun en fazla 3 fotoğrafla katılabilecek.

31 Mart 2015 tarihinde fotoğrafların hepsi https://www.facebook.com/eastern.med.univ adresinde Facebook üzerinden bir albümde toplanarak yayınlanacak. 25 Nisan 2015 tarihine kadar ise en çok beğeni alan 3 fotoğraf yarışmayı kazanacak.

Daha fazla bilgi için DAÜ Sosyal Medya Birimi ile [email protected] adresinden iletişime geçilebileceği duyuruldu.