Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2014 – 2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezunları 14 Temmuz 2015, Salı akşamı saat 20:30’da cübbelerini giyerek ellerinde meşalelerle Fener Alayı Mezuniyet Yürüyüşü’nü gerçekleştirdi. Söz konusu Mezuniyet Yürüyüşü’ne 1,500 civarında mezun katıldı.  

2014 – 2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezunları, öğretim görevlileri ve yönetsel personel ile öğrenci aileleri, meşalelerle ve hep bir ağızdan söyledikleri şarkılar eşliğinde, Mağusa Gelişim Akademisi önünden başlayıp  üniversitenin önemli sembolik mekanlarından biri olan Atatürk Meydanı’na kadar yürüyerek Gazimağusa kentine ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne veda ettiler. Yaklaşık 1 saat süren mezuniyet yürüyüşünde DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan ve İdari İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Özer öncülüğünde getirilen mezunlar, Atatürk Meydanı’nda DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam tarafından karşılandılar.

Prof. Dr. Osam, mezunlara yeni hayatlarında başarılar dileyerek DAÜ ailesi olarak her bir mezunla gurur duyduklarını vurguladı. Prof. Dr. Osam`ın mezunlara yaptığı kısa konuşmanın ardından, coşkulu kalabalık meydanda mezuniyet kutlamalarına devam ettiler. 

dsc_6413.jpg

dsc_6436.jpg

dsc_6496.jpg