Dogu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 1997 yılı mezunu Atlihan Atilla Ersöz, dünyanın önde gelen hava yolu şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları’nın Almanya aşağı Saksonya Eyaletinin pazarlama şefi olarak başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

DAÜ’den mezun olduktan sonra eğitimine Berlin Frei Üniversitesi’nde devam eden Ersöz, 2000 yılında Berlin’de Türk Hava Yolları’nda Pazarlama Mümessili olarak göreve başladığını dile getirerek 2006 yılında ise Berlin ve Brandenburg bölgelerinden sorumlu Ticari Şef görevini yürüttüğünü sözlerine ekledi.

Ersöz, 2009 yılından itibaren Almanya’nın aşağı Saksonya Eyaletinin pazarlama sefi görevini yürüttüğünü aktararak DAÜ’de almış olduğu eğitimin kariyerinde büyük rol oynayarak eğitim, kültür ve iş hayatının şekillenmesine ışık tuttuğunu vurguladı. Her zaman bir DAÜ’lü olmaktan duyduğu memnuniyeti ve gururu dile getiren Ersöz, DAÜ’nün başarılarını gururla takip ettiğini bildirdi.  Ersöz, DAÜ’de eğitim almanın bir ayrıcalık olduğunu da vurguladı.