Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri Ankara’da gerçekleştirilen Egzersiz Atölyesi “Fizyoterapide Hareket ve Egzersiz” konulu Yaratıcı Fikir ve Proje Yarışması’nda projeleri ile üçüncülük elde ettiler.

Spor Fizyoterapistleri Derneği Gençlik Komisyonu ve ilgili firmaların sponsorluğunda düzenlenen Egzersiz Atölyesi “Fizyoterapide Hareket ve Egzersiz” konulu yaratıcı fikir ve  Proje Yarışması’nda yapılan ön değerlendirme sonucu, bir sonraki aşamaya geçmeye hak kazanan DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4. sınıf öğrencileri Emine Betül Tufan ve Alperen Şamil Çalışkan, 25 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşen final aşamasında projeleri ile üçüncülük elde ettiler.

Ödül Töreni Şanlıurfa’da Gerçekleşecek

“İş ve uğraşı tedavisi” dersinde yapmış oldukları projelerini geliştirerek yarışmaya katılan öğrenciler, “Fizyoterapistlerin fikirlerinin değer bulması, bu yaratıcı fikirlerin girişimcilik ve istihdam gibi konularda yol alabilmesi en büyük dileğimizdir.” ifadelerini kullandı. Yarışmada üçüncü gelme başarısını gösteren öğrenciler ödüllerini 7 – 8 Ekim 2016 tarihlerinde Şanlıurfa’da gerçekleşecek “Omurga Sağlığında Güncel Yaklaşımlar“ sempozyumunda alacaklar.