Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu, Oxford University Press ve Deniz Plaza işbirliğiyle düzenlenen Oxford Teachers Academy Kursu’na ev sahipliği yaptı.

Oxford Üniversitesi Sürekli Eğitim Departmanı tarafından geliştirilmiş bir sertifika programı olan ‘ELT Management’ kursu üç gün sürdü. Toplamda 19 saatlik 9 atölye çalışmasından oluşan ELT Management kursu, Oxford Üniversitesi Yayınevi öğretmen ve yönetici eğitmeni Keith Harding tarafından verildi. Kursa ada çapında eğitim veren kurumlardan 35 öğretmen katıldı.

Seminere katılan öğretmenlerin değerlendirme formları kurs bitiminde İngiltere’deki Oxford Üniversitesi Sürekli Eğitim Departmanı’na gönderildi. Sertifika almaya hak kazananların sertifikaları yapılacak olan değerlendirme sonucunda KKTC’ye ulaştırılacak. DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Ahmet Hıdıroğlu böylesi prestijli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, mesleki ve kurumsal gelişime büyük önem verdiklerinin ve DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazılık Okulu’nun  mesleki  ve kurumsal gelişime verdiği önem sayesinde uluslararası standartlarda kaliteli bir eğitim kurumu olduğunun altını çizdi.

Oxford Üniversitesi Yayınevi KKTC temsilciliğini yürüten Deniz Plaza adına konuşan Eğitim Danışmanı İlhan İnçay da DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu işbirliği ve ev sahipliğinde gerçekleşen söz konusu kurs için bir kez daha tüm yönetime teşekkürlerini ileterek, ileriki dönemlerde yeni kurslar açacaklarını belirtti.

dsc_7199.jpg

dsc_7206.jpg