Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, son yıllarda istikrarlı ve gözle görülür şekilde yükseltmiş olduğu eğitim kalitesinin yanı sıra, uluslararası öğrenci sayısındaki artış ve bu dinamizmin getirdiği başarıyı, bir kez daha coşkulu ve renkli bir organizasyonla kutladı.

DAÜ Mimarlık Bölümü öğrenci ve öğretim üyeleri bu anlamlı gece vesilesiyle geçtiğimiz günlerde Gazimağusa Suriçi’nde bulunan tarihi bir mekanda (Buğday Camii, SS. Peter and Paul Church) biraraya geldi. Öğrencilerin ve öğretim üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen gecede, Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri, 2015 – 2016 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde üstün başarı gösteren öğrencilere başarı sertifikalarını takdim etti. Geceye akademisyenler ve öğrencilerin yanı sıra, Amerika’dan gelen NAAB SE Ziyaret Takımı da katıldı.

DAÜ Mimarlık Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinden Özge Pelin Kuyumcu’nun muhteşem sesi ve Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kokan Grchev’in gitar performansı ile başlayan kokteylli gecede, Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özgür Dinçyürek, her geçen yıl etkinliklerin güçlenerek daha geniş öğrenci kitlesine hitap ettiğini, gençler ve öğretim görevlileri tarafından yaratılan ve paylaşılan bu coşkunun bölüm adına sevindirici olduğunu belirtti. Prof. Dr. Dinçyürek sözlerini, öğrencilerin başarısının sadece okul hayatında değil; yaşamlarının tüm evrelerinde devam etmesini dileyerek sonlandırdı. Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dinçyürek’in konuşmasının ardından, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Önal Hoşkara yaptığı konuşmasında, öğrencilerin başarısını takdir edip devamını diledi.

Etkinlik, Mimarlık Bölümü öğrencileri arasında üstün başarı göstermiş olanlara yüksek şeref ve şeref sertifikalarının öğretim üyeleri tarafından verilmesinin ardından son buldu.

dsc_9405.jpg

dsc_9349.jpg