Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından özel gereksinimi olan çocuklardaki problemler hakkında aileler ve toplumumuzda farkındalık yaratma ve bilinçlendirme için 8 Aralık 2015 tarihinde, saat 17.30’da, DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi eğitim salonunda aile eğitimi gerçekleştirilecek.

Söz konusu eğitimde Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyeleri Prof. Emine Handan Tüzün (Pediatrik Rehabilitasyon), Prof. Dr. Perihan Arslan (Beslenme ve Diyetetik), Yrd. Doç. Dr. Yasin Yurt (Ortez-Protez Rehabilitasyonu), öğretim görevlileri Uzm. Fzt. Zehra Güçhan (Pediatrik Rehabilitasyon ve Ortez Rehabilitasyonu), Uzm. Fzt. Ünal Aras Değer (Pediatrik Rehabilitasyon) ve Uzm. Fzt. İlker Yatar (Kardiyopulmoner Rehabilitasyon) ile Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim görevlisi Uzm. Fzt. Ediz Necati (Oromotor Bozukluklar ve Yutma Rehabilitasyonu) ve Uzman Zerrin Güneş (konuşma terapisti) alanları ile ilgili önemli bilgiler verecekler ve ebeveynlerden gelen soruları yanıtlamaya çalışacaklar.

Aile eğitimine dileyen herkesin katılabileceğini aktaran DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehtap Malkoç “Unutulmamalıdır ki ENGEL YOKTUR, ENGELLEYENLER VARDIR.” diyerek aileleri bu yararlı etkinliğe