Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha ekledi. Kızılay Haftası kapsamında, DAÜ İletişim Fakültesi Genesis IMC Ajansı ve KKTC Türk Kızılay’ı Lefkoşa Şubesi işbirliğinde düzenlenen ‘Kan Bağışı’ etkinliği 4 Kasım 2015 tarihinde başladı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden gelen yetkililer tarafından gerçekleştirilen kan alım işlemi, DAÜ Atatürk Meydanı’nda (CL Meydanı), 10:00 – 14:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

DAÜ, İletişim Fakültesi Genesis IMC Ajansı’nda gönüllü olarak görev yapan İletişim Fakültesi öğrencileri, KKTC Türk Kızılay’ı Lefkoşa Şubesi’nin desteğiyle “Ateşi Söndüren Su, Acıyı Dindiren Kızılay’dır” sloganını kullanarak gerçekleştirdikleri etkinlikte, insan yaşamının en temel ve gerekli sıvısı olan kanın önemine bir kez daha vurgu yaptılar. Kan Bağış etkinliği 6 Kasım 2015 tarihine kadar 10:00- 14:00 saatleri arasında devam edecek. 

Söz konusu etkinlik ile duyarlı DAÜ’lüler kan bağışında bulunarak ihtiyacı olan kişilere destekte bulunabilecekler.  DAÜ’lülerin desteği ile DAÜ İletişim Fakültesi Genesis IMC Ajansı ve KKTC Türk Kızılay’ı Lefkoşa Şubesi’nin ortaklaşa düzenledikleri sosyal sorumluluk projesine tüm DAÜ’lülerden destek beklenmektedir.

dsc_0100-001.jpg

kizilay--(3)-(1).jpg