Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Warwick Üniversitesi arasında yapılan işbirliği doğrultusunda Warwick Üretim Grubu’nun (WMG) İşletme Mühendisliği Yönetimi ile Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi yüksek lisans (MSc) programları 2011 yılından itibaren DAÜ kampüsünde yürütülüyor.

The Guardian 2016 üniversiteler sıralamasına göre Warwick Üniversitesi İngiltere`de 9., dünya sıralamasında ise 51. sırada yer almaktadır (QS System). Bu programlar adaylara dünyanın en iyi üniversitelerinden birinde yüksek lisans derecesi elde etme imkanı sunuyor.

Bu prestijli yüksek lisans (MSc) dereceleri DAÜ kampüsünde bir akademik yılda tamamlanabiliyor. Öğrencilere yüksek lisans eğitimleri boyunca almaları gereken 9 modülden 2 modülü İngiltere`de Warwick Üniversitesi yanısıra, vize ve yer sınırlamasına tabi olarak üniversitenin Hong Kong, Singapur, Malezya veya Pekin ofisinde alabilme seçeneği de sunulmaktadır. Sunulan yüksek lisans dereceleri ve diploma tamamıyla Warwick Üniversitesi diploması olup, üniversitenin İngiltere kampüsünde eğitim alan öğrencilere verilen diploma ile aynıdır.

Programa katılan öğrenciler Mühendislik, İşletme, Turizm, Mimarlık ve Bilgi Teknolojileri gibi birçok farklı alanlardan gelmektedir. Öğrenciler dünyanın en iyi 100 üniversitesinden birinde yüksek lisans diploması almanın yanısıra, iş yaşamında üst düzey yöneticilerden beklenilen pratik bilgi ve becerileri edinme motivasyonu ile eğitimlerine devam etmektedirler.

Bu fırsat hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve 2016 – 2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi için başvuruda bulunmak isteyenler hafta içi 10:30 – 12:30 saatleri arası DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi’ndeki WMG – DAÜ Ofisi’ni (BE252) veya warwick.emu.edu.tr adresini ziyaret edebilir. Ayrıca [email protected] e posta adresinden de detaylı bilgi alınabilir.