Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin sonuçlarının açıklanmasının ardından balkon konuşması yaparak partililere hitap edecek.

Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu Konya'da Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı. Davutoğlu, memleketinde ikamet ettiği adresinde seçim sonuçlarını takip etmesinin ardından Ankara'ya dönecek. AK Parti Genel Merkezi'ne gelecek olan Davutoğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ise balkon konuşması yaparak partililere hitap edecek.

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ'NE SONUÇLAR ANINDA BİLDİRİLECEK

AK Parti Genel Merkezi'nin zemin katına 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin sonuçlarının bildirildiği ve takip edildiği Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu. Bu merkezde yaklaşık 100 kişi çalıyor ve 81 ilden gelen bütün seçim sonuçları bu merkeze bildiriliyor.

AK Parti Genel Merkezi'nde basın mensupları için de ayrı platformlar oluşturuldu. Basın mensupları, yine kendileri için ayrılan platformda bulunan televizyonlardan seçim sonuçlarını izleyebilecek.

Öte yandan, AK Parti Genel Merkezi'nin çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Türkiye Başbakanı Davutoğlu'nun balkon konuşması için partinin önüne dev platformlar kuruldu. Partililer, Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasını bu dev platformlardan dinleyebilecek.