Ercan Havaalanı Kavşağında geçen hafta sonu Rıdvan Çakmak isimli şahsın dövülmesi sonucu meydana gelen olayın nedeni belli oldu. Kavganın asıl nedeninin darp ve taciz edilen bir kadının intikamı olduğu belirlendi. Rıdvan Çakmak isimli şahsı darp ettikleri gerekçesi ile tutuklanan Aziz Azizoğlu, Ali Azizoğlu ve İbrahim Beken’in darp ve taciz edilen kadının akrabaları olduğu, bu nedenle kadını taciz eden Çakmak’ı dövdükleri ifade edildi. Polis, suç işlediğini tespit ettiği Çakmak’ı da gözaltına alırken tutuklu bulunan 3 zanlı ve Çakmak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada 18 Haziran tarihinde Aziz Azizoğlu, Ali Azizoğlu ve İbrahim Beken’in Rıdvan Çakmak’ı ciddi bir şekilde darp ettikleri belirtildi. 

Cinsel içerikli mesaj atmış…

Polis, Ercan Havaalanı kavşağı eski Lefkoşa anayolu içerisinde meydana gelen olay sonrası üç zanlının da tutuklandığını söyledi. Polis, Kavga ile ilgili yapılan soruşturmada Çakmak’ın eski kız arkadaşının üç zanlının akrabası olduğunu, Çakmak’ın eski kız arkadaşını darp edip, cinsel içerikli taciz mesajları attığını ve kavganın bu nedenle çıktığını belirtti. Polis, Çakmak’ın darp ve taciz suçu işlediğinin tespit edilmesi üzerine gözaltına alındığını söyledi. Polis, zanlılar Aziz Azizoğlu, Ali Azizoğlu ve İbrahim Beken’in 3 gündür tutuklu bulunduğunu, zanlı Çakmak’ın ise önceki gün tutuklandığını ifade ederek, haklarında başlatılan soruşturma tamamlanan tüm zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.

Çakmak tutuksuz yargılanacak

Mahkeme, Aziz Azizoğlu, Ali Azizoğlu ve İbrahim Beken’in yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve haftada 3 gün polise giderek imza atmalarına emir vererek tutuksuz yargı kararı verdi. Zanlı Çakmak’ın ise yurt dışına çıkış yasağı, bin 500 TL nakit teminat yatırması ve haftada bir gün polise giderek imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verildi.