Suna Erden

Lefkoşa’da Kızılbaş bölgesinde yaşayan 12 yaşındaki İbrahim Elisopalı iki günden beridir kayıp. Okuldan çıktıktan sonra eve giden, kısa bir süre sonra evden ayrılıp bir daha geri dönmeyen küçük çocuğun nerede olduğu bilinmiyor. Küçük çocuğun evden kaçmasına aile içi şiddetin neden olduğu öne sürülürken, Star Kıbrıs’a konuşan baba Halil Elisopalı, “Önceki gün okuldan eve geldi. Okulun müdürü beni arayıp İbrahim’in iki derse girmediğini söyledi. Kızacağımı düşündüğü için korkup gitmiş olabilir” şeklinde konuştu. 

HERYERİ ARADILAR AMA BULAMADILAR 

Şehit Russo Ortaokulu’nda eğitim gören 12 yaşındaki İbrahim Elisopalı isimli çocuk önceki gün evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Ailesi, İbrahim’in eve gelmemesi üzerine arkadaşlarına gittiğini sanarak, tüm eş dost, tanıdık ve arkadaşlarını aradı. Ancak İbrahim’in bilindik hiçbir yerde bulunmaması üzerine polise giden baba Halil Elisopalı, kayıp ihbarında bulunurken, polisin aramaları sonuçsuz kaldı.12 yaşındaki İbrahim dün de evine dönmedi. Oğlu İbrahim’in önceki gün, okuldan eve geldikten sonra çantasını bırakıp gittiğini söyleyen baba Halil Elisopalı, oğlunun ilk kez kaybolduğunu, endişeli olduğunu söyledi. 

“KIZARIM DİYE KORKTU” 

Baba, “Önceki gün okuldan eve geldi. Okulun müdürü beni arayıp İbrahim’in iki derse girmediğini söyledi. Kızacağımı düşündüğü için korkup gitmiş olabilir” şeklinde konuştu. İbrahim’in tüm arkadaşlarına gittiğini ancak oğlunu bulamadığını ifade eden Halil Elisopalı, “Her yere baktık ama bulamadık. Eş dost, tanıdık kim varsa sorduk” dedi. Baba, “Oğlum eve geri dönsün. Eğer benden korktuğu için gitmişse geri gelsin. Oğlumu bulanlar polise bildirsin” şeklinde konuştu.