Polis Genel Müdürlüğü’nün “Polis Karakolu” olarak kullandığı fakat daha sonara Polis Örgütünün İç Örgütlenme Tüzüğü gereğince merkez ve taşra örgütlerine bağlı olarak hizmet veren Değirmenlik ve Meriç karakollarının kapatılarak, tek merkezden daha etkin ve verimli hizmet verebilmek amacıyla Demirhan köyüne karakol yapılmasıyla boşalan Değirmenlik Polis Karakolu binası, Kültür Dairesi Müdürlüğü’ne bağlı Halk Kütüphanesi olarak hizmet vermeye başlayacak.

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Polis Genel Müdürlüğü’ne ait binanın Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı kullanımına verilmesi konusunda Polis Genel Müdürlüğü’nde protokol imzalandı.

Protokole Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu ile Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Gürkan Kara imza koydu.

Konuyla ilgili teşekkür ziyaretinde bulunan Bakan Kutlu Evren, Polis Genel Müdürlüğü’nün gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederken, yeni binasına taşınacak olan Halk Kütüphanesi’nin bölge halkı için büyük bir hizmet olacağını söyledi.

1456911368.jpg