Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde Sikorsky helikoptere PKK'lı teröristler tarafından roketar ve Doçka uçaksavar silahıyla yapılan saldırıda şehit düşen asker Doğan Acar'ın (21) evine acı haber asker tarafından verildi. Askerleri kapıda gören anne haberi alınca fenalaştı. Acılı anne Fatma Acar asker ve yakınları tarafından evin içine alındı. Acer'a kerle birlikte eve gelen 112 acil servis ekipleri müdahale etti. Şehit askerin tezkeresini alıp memleketine gitmek için helikoptere bindiği açıklanmıştı.

Şırnak'ta şehit olan Doğan Acar "ın Denizli'nin Akhan mahallesindeki evine acı haber ulaştı. Denizli'de asker gelmeden haberi alan bazı yakınları eve gelirken acı haber ambulans eşliğinde eve gelen asker tarafından verildi. Acı haberi asker eve gelmeden alan anne Fatma Acar, merdivenlerde ağıtlar yakarken "adalet bu mu" diye ağladı. Haberin verilmesinin ardından asker ve yakınları tarafından evin içine alınan Anne Fatma Acar'a sağlık ekipleri müdahale etti.

Evin önünde bulunan yakınları ve vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Şehit asker Doğan Acar'ın bir kardeşinin bulunduğu ve minibüs şoförü olduğu öğrenildi. Babası Mehmet Acar'ın emekli, annesinin ise ev hanımı olduğu bildirildi.