Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG)  Genel Başkanı Serdar Denktaş, tüm partilileri ve halkı, Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı  Derviş Eroğlu’na destek vermek üzere yarın saat 16.00’da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan “Büyük Buluşma”ya davet etti.

DP-UG Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, DP-UG Geenl Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, yarının; “KKTC’nin geleceği ve egemenlik için tek yürek olunduğunun tarihi ispatı olacağını” kaydetti.

Denktaş, “Yarın hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayımız Derviş Eroğlu’nu Atatürk Spor Salonu’nda karşılayacağız ve haykıracağız, “KKTC için, Egemenlik için Tek Yüreğiz!” dedi.

Yarın “Türkiye anavatanımızdır, garantörümüzdür, bize dost ve kardeş tek ülkedir” diyen herkesin Atatürk Spor Salonu’nu çoşkuyla dolduracağına inanç belirten Serdar Denktaş, “Ben buradan tüm halkımıza çağrıda bulunuyor, yarın saat 16.00’da. Derviş Eroğlu’yla kucaklaşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.