Gündem Kıbrıs Özel - Sosyal Medya

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın Ankara'daki temasları sırasında yaptığı açıklamalara tepkiler artarak devam ederken, Denktaş'ın bugün TC Başbakan Yardımcısı ve Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Bülent Arınç ile yaptığı görüşme sırasında yaptığı açıklamalara vekillerden de tepkiler gelmeye başladı.

CTP-BG Gazimağusa Milletvekili Erkut Şahali, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın TC Başbakan Yardımcısı ve Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Bülent Arınç ile yaptığı görüşme sırasında yaptığı açıklamaları kişisel sosyal medya hesabından eleştirdi.

Erkut Şahali, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Serdar Denktaş'a "Serdar Denktaş benim adıma özür falan dileme, benden ve bu ülkede yaşayan herkesten özür dile. Dalkavukluğun lüzumu yok!" şeklinde seslendi.

Bilindiği üzere Başbakan Yardımcısı Denktaş bugün Bülent Arınçla görüşerek, "Kıbrıs'ta bu konuda belli ki eksik bilgiden veya tamamen bilgisizlikten bir tepki doğdu. O tepkiyi de döner dönmez doğru yola sokacağız inşallah. Bu nedenle konuyla ilgilenen ve Türkiye'den izleyip 'nedir bu Kıbrıslıların yaptığı' diye üzüntü duyan Anadolu insanından da ben Kıbrıs Türk halkı adına özür dilemek isterim." şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Şahali'nden kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

sahali.jpg